Jobba hos oss

Intresse som CNC-operatör i Örbyhus, Tierp

Vi är alltid intresserade av kontakt med dig som har utbildning och erfarenhet som CNC-operatör, även om vi inte har rekryteringsbehov just nu.

Vår arbetstid är dagtid och arbetsuppgifterna som CNC-operatör hos oss är varierande, men i huvudsak produktion i fleroperationsmaskiner och CNC-svarvar men också med vissa manuella moment i verksamheten.
Kvalitet, noggrannhet och säkerhet är i allra högsta grad närvarande i vår produktion och du arbetar utifrån de rutiner och processer som finns kopplade till vår verksamhet.

En passande bakgrund är gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller likvärdig inom CNC eller processteknik. Erfarenhet från arbete i verkstadsindustrin med CNC-maskiner, ritningsläsning, CAM-programmering, automation och styrsystem är det meriterande och det krävs goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som utmärks av att stort teknikintresse och vilja att utvecklas inom området.
Egenskaper som erfordras är ansvarstagande, noggrannhet, tålmodighet och sinne för kvalitet.
Också hög arbetsmoral, ansvar för den egna uppgiften och samtidigt en god förståelse för vikten av samarbete i gruppen är av största vikt.
Att ställa upp för arbetskamraterna faller sig naturligt för dig och du hjälper till att säkerställa effektivitet i vårt produktionsflöde.

För vidare frågor kontakta:
Magnus Akne
070-28 68 523
magnus@aknes.se

 

https://se.dmgmori.com/

DMG Ecomill 1100V